Home Home » Italiaans » Italiaans op Vakantie (beginners)

Italiaans op Vakantie (beginners)

Let op: Deze cursus wordt om de week gegeven gedurende het hele cursusjaar.
- één maal in de 14 dagen 1 ½ uur;
- start op 2 oktober 2017.

Cursus Italiaans op Vakantie (beginners)
Heb je wat minder tijd en wil je je snel eenvoudig kunnen uitdrukken in het leven van alle dag in Bella Italia? Dan is deze cursus iets voor jou. Op een ontspannen en speelse manier maak je kennis met het Italiaans. De nadruk ligt op de woordenschat en de communicatie. Bovendien geeft de cursus culturele en praktische informatie over Italië.

Complete cursus Italiaans
Aan de Volksuniversiteit Zwolle kunt u een cursus Italiaans volgen op verschillende niveaus. Zo weet u van tevoren precies wat u van de cursus kunt verwachten. Bovendien is uw niveau gelijk aan dat van uw medestudenten, wat het samen leren leuker en makker maakt.

Hoe ziet een Italiaanse les eruit?
Dat verschilt natuurlijk per cursus Italiaans, maar de focus ligt vooral op het Italiaans leren spreken. Daarnaast is er ook aandacht voor het lezen, schrijven en verstaan van de taal. Theorie vormt de basis maar er wordt ook veel geoefend, bijvoorbeeld in groepsverband tijdens de lessen. Hou voor het huiswerk rekening met een voorbereidingstijd van minstens 1,5 uur per week.
 
Ook maakt u tijdens de cursus gebruik van een boek, dat u in overleg met de docent aanschaft. Buiten de lessen om organiseert de docent verschillende activiteiten om het geleerde in de praktijk te brengen. Dat kan het bezoeken van een Italiaanse tentoonstelling zijn, maar ook het bekijken van een Italiaanse film, een etentje of reis naar Italië.
 

Boeken/Materiaal

Boeken vóór aanvang van de cursus aan te schaffen door de cursist:
 
Italiaans vakantiecursus voor beginners – boek Italiaans à la carte 
ISBN 978 9460 30 1599
 

Kosten

€ 190,00

Voor deze cursus is geen BTW verschuldigd.

Cursusinformatie
Enneagram: Haal het beste uit jezelf

Cursusinfo

Prijs: € 190,00
 

Cursuslocatie

Cibap, Nijverheidstraat 11
Nijverheidstraat 11
8031 DZ Zwolle
 
Deze cursus is inmiddels van start gegaan en u kunt zich hier niet meer voor inschrijven.