Home Home » Spaans » Spaans Conversatie 1

Spaans Conversatie 1

Cursus Spaans Conversatie (1):
Deze cursus is bedoeld voor degenen die het basisboek “Así es” 1 of een andere methode hebben afgerond en het geleerde in praktijk willen brengen. Er wordt veel aandacht besteed aan spreekvaardigheid en aan het vergroten van de woordenschat.

Je zult in de cursus met name je woordenschat behoorlijk vergroten en kennismaken met idiomen en gezegden. Ook kennis van land en volk zal aan de orde komen. Je zult je inleven in de taal met al haar bijzonderheden en ook kennismaken met de Spaans literatuur. Er wordt ook aandacht besteed aan een goede uitspraak van het Spaans. Aan het einde van de cursus zul je je beter thuis voelen in het Spaans en je zult je in talrijke situaties zekerder voelen. Je zult in staat zijn om een niet al te moeilijk gesprek te volgen, te begrijpen en eraan deel te nemen. 

Een complete cursus Spaans in Zwolle
Alle lessen zijn erop gericht om zowel authentiek als modern Spaans te leren gebruiken in alledaagse situaties. Dat leert u aan de hand van praktijkgerichte oefeningen op het gebied van lezen, spreken en schrijven, in combinatie met de theorie uit het lesmateriaal.

 


Boeken/Materiaal

In overleg met de docent


Kosten

€ 300,00

Voor deze cursus is geen BTW verschuldigd.

Cursusinformatie
Enneagram: Haal het beste uit jezelf

Cursusinfo

Prijs: € 300,00
 

Cursuslocatie

Cibap, Nijverheidstraat 11
Nijverheidstraat 11
8031 DZ Zwolle
 
Deze cursus is inmiddels van start gegaan en u kunt zich hier niet meer voor inschrijven.