FAQ


Veel gestelde vragen

Onderstaand vindt u de veel gestelde vragen aan VUZwolle.

Ik heb mij ingeschreven, maar heb nog geen collegekaart / uitnodiging ontvangen

De collegekaarten worden pas na het sluiten van de inschrijftermijn verzonden. U ontvangt deze in de week voorafgaand aan de start van de cursus. De collegekaarten worden via de mail verzonden. Als u gebruik maakt van een spamfilter, zorgt u er dan voor dat mail van @vuzwolle.nl en @volksuniversiteitzwolle.nl als vertrouwde afzenders staan genoteerd.

Ik heb een collegekaart via de mail ontvangen, maar ik heb geen printer

Geen nood, een geldig legitimatiebewijs meenemen naar de eerste les volstaat ook.

Ik wil graag op de hoogte gehouden worden

U kunt zich geheel vrijblijvend aanmelden voor onze nieuwsbrief: http://www.volksuniversiteitzwolle.nl/nieuwsbrief/

Wanneer wordt er lesgegeven en wanneer is het vakantie?

De meeste van onze cursussen worden met een wekelijkse frequentie gegeven. In de schoolvakanties wordt er geen les gegeven. Een wekenrooster vindt u hier: http://www.volksuniversiteitzwolle.nl/documenten/

Wanneer en hoe betaal ik de cursus?

Bij het inschrijven geeft u een eenmalige machtiging voor het betalen van het cursusgeld. Het cursusgeld wordt enkele dagen voor de start van uw cursus geïncasseerd. U ontvangt hiervan een aankondiging en uiteraard een factuur.

Kan ik in termijnen betalen?

Omdat wij geen debiteurenadministratie hebben, kunt u bij ons niet in termijnen betalen. Het cursusgeld wordt voldaan middels een eenmalige machtiging en het bedrag wordt na de tweede les geïncasseerd.

Krijg ik een diploma?

Voor vrijwel al onze cursussen geldt dat u geen examen doet en geen diploma krijgt na afloop van de cursus. U ontvangt voor o.a. de talencursussen wel een bewijs van deelname.