Overzicht beschikbare cursussen

Arabisch voor Beginners

Cursus Arabisch voor Beginners: geschikt voor cursisten zonder specifieke vooropleiding. Een goede kennis van de Nederlandse taal volstaat en de ervaring l... Lees meer..


Arabisch voor Gevorderden

Cursus Arabisch voor Gevorderden: nadat u in beginnerscursus in 24 lessen kennis hebt gemaakt met het Arabisch, is de cursus Arabisch voor Gevorderden het lo... Lees meer..


Deens voor Beginners

Cursus Deens voor Beginners: in deze cursus staat de basis van het Deens centraal. De focus ligt vooral op mondelinge vaardigheden, maar er zal ook een b... Lees meer..


Duits voor Beginners

Cursus Duits voor Beginners: in deze cursus staat de basis van het Duits centraal. De focus ligt vooral op mondelinge vaardigheden, maar er zal ook een beg... Lees meer..


Duits voor Gevorderden

Cursus Duits voor Gevorderden: hierbij ligt de moeilijkheidsgraad wat hoger, zodat de deelnemer zich in uiteenlopende situaties goed kan redden in het Duit... Lees meer..


Engels Opfris

Cursus Engels Opfris: Heeft u Engels op de middelbare school (ongeveer Havo/VWO-niveau) gehad, maar is de woordenschat en grammatica weggezakt, dan is deze... Lees meer..


Engels voor Beginners (1)

Cursus Engels voor Beginners: Dit is de basiscursus Engels. Hiermee kun je beginnen als je geen enkele voorkennis hebt. Aan het eind van het jaar heb je ee... Lees meer..


Engels voor Gevorderden (2)

Cursus Engels voor Gevorderden: Deze cursus is het vervolg van Engels voor Beginners. Een complete cursus Engels in Zwolle  Tijdens de cursus ... Lees meer..


Engels voor Gevorderden (3)

Cursus Engels voor Gevorderden: Deze cursus is het vervolg van Engels voor Gevorderden (Engels 2) Een complete cursus Engels in Zwolle  Tijden... Lees meer..


Filosofie -de weg van de Gnosis-

Let op: Deze cursus bestaat uit 12 trainingen, welke om de week gegeven worden. - start op 2 oktober 2017 Cursus Filosofie - de weg van de Gnosis:... Lees meer..


Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en actualiteiten.Afmelden