Overzicht beschikbare cursussen

Spaans voor Gevorderden (2)

Cursus Spaans voor Gevorderden: Deze cursus is bestemd voor degenen die de cursus Spaans 1 hebben gevolgd of een vergelijkbaar niveau hebben. De basis... Lees meer..


Spaans voor Gevorderden (3)

Cursus Spaans voor Gevorderden: De cursus Spaans 3 is geschikt als u minimaal twee jaar Spaanse les heeft gevolgd. In deze cursus krijgt de spreekvaar... Lees meer..


Tekenen voor Beginners

Let op: Deze cursus bestaat uit 12 trainingen in de eerste helft van het cursusjaar. - start op 25 september 2017 Cursus Tekenen voor Beginners: Een ... Lees meer..


Turks voor Beginners (1)

Cursus Turks voor Beginners: Deze cursus is geschikt voor beginners zonder enige voorkennis, bedoeld om de basiskennis van de Turkse taal bij te brengen. ... Lees meer..


Turks voor Gevorderden (2)

Cursus Turks voor Gevorderden: Deze cursus geeft een verdere verdieping op o.a. het luisteren en spreken dat tijdens de cursus Turks 1 is geleerd, ook gesc... Lees meer..


Zweeds voor Beginners

Cursus Zweeds voor Beginners: In deze cursus wordt kennis gemaakt met het Zweeds. De nadruk zal op de grammatica liggen. Deze zal worden geoefend met opdra... Lees meer..


Zweeds voor Gevorderden (4)

Cursus Zweeds voor Gevorderden (4): Deze cursus gaat verder waar de cursus 3 in cursusjaar 2016-2017 is gestopt (Hoofdstuk 12 van de methode A1 A2). We... Lees meer..


Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en actualiteiten.Afmelden