Engels

Engels leren
London, de Big Ben, de Tower Bridge en de rivier de Thames. Paardenraces, cricket, roeien en "high tea". Allemaal typisch Engelse zaken die meteen doen denken aan het eiland bij Europa.
En niet alleen daar wordt Engels gesproken, bijna overal op de wereld wordt het gesproken. En als het niet de officiële taal van een land is, dan is het altijd nog een taal waarmee je je snel verstaanbaar kunt maken.
Of het nu voor vakanties of zakendoen is, Engels leren is nooit verspilde tijd of moeite.
Ook bij het gebruik van media zoals internet zie je dat Engels de hoofdtaal is. 
Dus; Engels, altijd nuttig en het is nooit te laat om te leren.
 
Waarom Engels leren? 
Engels leren is handig voor op vakantie, maar natuurlijk ook op andere momenten wanneer u met anderstaligen wilt communiceren. Bijvoorbeeld tijdens het zakendoen of wanneer u internationale vrienden en familie heeft. Het is dan ook absoluut nuttig en zeker nooit te laat om Engels te leren. Uiteraard maakt u tijdens de lessen ook kennis met de typisch Engelse cultuur.
 
Engels leren voor beginners en gevorderden
Aan de Volksuniversiteit Zwolle kunt u verschillende cursussen Engels volgen. Of u nu een beginner bent of al enige kennis van het Engels heeft, er is altijd een cursus die aansluit op uw niveau en wensen. Hieronder vindt u het complete aanbod van cursussen Engels in Zwolle:
 
1. Cursus Engels Beginners (1): dit is de basiscursus Engels. Hiermee kun je beginnen als je geen enkele voorkennis hebt. Aan het eind van het jaar heb je een basis om je in alledaagse situaties te kunnen redden.
 
2.  Cursus Engels voor Gevorderden (2): deze cursus is het vervolg van Engels voor Beginners.
 
3.  Cursus Engels voor Gevorderden (3): deze cursus is het vervolg van Engels voor Gevorderden (Engels 2)
 
4.  Cursus Engels voor Gevorderden (4): deze cursus is het vervolg van Engels voor Gevorderden (Engels 3) 
 
5.  Cursus Engels Conversatie: voor deze cursus is een goede basiskennis van de Engelse taal en haar grammatica vereist. Je moet in staat zijn een eenvoudig krantenartikel te lezen en te begrijpen. 
 
6.  Cursus Engels Zakelijk: In Engels Zakelijk 1 (A2-B1 niveau van het Europees Referentiekader) leert u uw kennis (ongeveer VMBO/MAVO) te gebruiken in uw werkomgeving, waardoor u uw vaardigheden in een zakelijke omgeving vergroot. 
 
7.  Cursus Engels Opfris: heeft u Engels op de middelbare school (ongeveer Havo/VWO-niveau) gehad, maar is de woordenschat en grammatica weggezakt, dan is deze cursus Opfris algemeen (B1+ niveau van het Europees Referentiekader) geknipt voor u.
 

Engels Opfris


Engels voor Beginners (1)


Engels voor Gevorderden (2)


Engels voor Gevorderden (3)

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en actualiteiten.Afmelden