Frans

Frans leren
Wie denkt er bij Frankrijk niet meteen aan stokbrood, wijn, kaas, chansons, het afwisselende landschap of het prachtige Parijs? Alleen al om nog meer te genieten van dit prachtige vakantieland besluiten veel mensen om Frans te leren. Maar daarnaast is Frankrijk ook een groot handelsland.
 
Vanuit zakelijk perspectief is het daarom ook heel interessant om een cursus Frans aan de Volksuniversiteit Zwolle te volgen.
 
Hoe ziet de cursus Frans eruit? 
Bij de Volksuniversiteit Zwolle kunt u kiezen uit verschillende cursussen Frans, zowel voor beginners als gevorderden. Tijdens de Franse lessen wordt er uiteraard theorie behandeld, maar is er ook veel aandacht voor de praktijk. Een gemoedelijke sfeer en plezier in het Frans leren staan bij alle cursussen voorop.
 
Frans leren voor beginners en gevorderden
U kunt bij de Volksuniversiteit Zwolle kiezen uit twee cursussen Frans:
 
Cursus Frans Beginners (1) > niveau A1.1: Dit is de basiscursus Frans
 
Cursus Frans Gevorderden (2) > niveau A1.2: Dit is het vervolg op Frans voor Beginners (1)
 
Cursus Frans voor Gevorderden (3) > niveau A2.1: Frans voor Gevorderden (3) is het vervolg op Frans voor Gevorderden (2). Spreekvaardigheid speelt een steeds grotere rol. 
 
Cursus Frans Conversatie/Opfris > niveau A2: U heeft de cursus Frans voor Gevorderden (4) gevolgd en wilt uw spreekvaardigheid vergroten? Dan is deze conversatiecursus heel geschikt voor u.
 
Cursus Frans Conversatie > niveau B1: Heeft u al een redelijke goede kennis van de Franse taal dan kunt u in deze conversatie cursus uw spreekvaardigheid en woordkennis verder uitbreiden.
 
Cursus Frans op reis: Met Frans op reis maakt u op ontspannen en speelse wijze kennis met de Franse taal.

 


Frans voor Beginners (1) > niveau A1.1

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en actualiteiten.Afmelden