NeuroLinguistisch Programmeren (NLP)

Cursus NLP (NeuroLinguïstisch Programmeren)
Twijfel je wel eens aan jezelf? Bijvoorbeeld wanneer je opziet tegen een belangrijk gesprek? Of heb je het gevoel dat je je leven beter op de rails zou willen zetten? Dan is het goed om te weten dat er veel meer mogelijkheden zijn dan je je vaak realiseert.
Tijdens de NLP Cursus van de Volksuniversiteit Zwolle leer je meer over je eigen ongekende vermogens en hoe je deze kunt activeren.

Wat is NLP?
NLP staat voor NeuroLinguïstisch Programmeren. Het gaat hierbij om een effectiever gebruik (Programmeren) van de hersenen (Neuro) op basis van taal en communicatie (Linguïstiek).
Neuro : hersenen, zintuigen en zenuwstelsel.
Linguïstiek : taal en communicatie
Programmeren : een effectiever programma

Simpel gezegd: tijdens de NLP Cursus leer je verschillende methoden waarmee je de communicatie met anderen én jezelf verbetert.

Cursusaanbod NLP
Wil je een cursus NLP in Zwolle volgen, dan ben je van harte welkom aan de Volksuniversiteit. Er zijn interessante cursussen voor zowel beginners als gevorderden op het gebied van neurolinguïstisch programmeren:

U kunt bij de Volksuniversiteit Zwolle kiezen uit vier cursussen NLP:

NLP Basiscursus: je ongekende vermogens.
Tijdens deze eerste kennismaking met NLP ga je zien, horen en voelen hoe je overkomt op anderen en ontdek je hoe je op een dieper niveau met jezelf kunt communiceren.
Deze cursus start 2x per jaar;
- start op maandag 25 september 2017
- start op dinsdag 30 januari 2018

1.  NLP Vervolgcursus 1: je ongekende vermogens nog beter leren kennen.
Tijdens deze vervolgcursus leer je de vermogens uit basiscursus nog beter kennen. Deze en nieuwe technieken leer je vervolgens verder integreren in je dagelijkse leven. Deze cursus start voorjaar 2018

2.  NLP Vervolgcursus 2: je ongekende vermogens nog beter ontwikkelen.
Deze praktijkgerichte vervolgcursus helpt je om je bewustzijn verder te ontwikkelen en tegelijkertijd nog meer op je onbewuste te vertrouwen. Deze cursus start najaar 2018.
.
3. NLP Vervolgcursus 3
: Met je ongekende vermogens je succes vergroten
In deze cursus leer je hoe je met NLP je leven nog succesvoller kunt maken. Je leert nog meer jezelf te waarderen en in je grootsheid te stappen. Hoe maak je van een conflict een succes? Hoe creëer je succes door in plaats van op problemen op oplossingen te focussen? Deze cursus start najaar 2017.

Deze cursussen zijn tevens de eerste stap naar een NLP-Practitionersexamen. Als je aan de basiscursus (30 uur) en drie vervolgcursussen (3 x 30) hebt deelgenomen kun je het NLP Practitioners examen doen. Hiervoor zijn 130 trainingsuren vereist.

Onze cursus docent is gecertificeerd internationaal NLP-trainer en heeft ruime ervaring met NLP-trainingen. De vervolgcursussen worden door twee ervaren trainers gegeven.

Voor meer informatie: website: http://www.jeongekendevermogens.nl/


NLP Basiscursus: je ongekende vermogens


NLP Basiscursus: je ongekende vermogens


NLP Vervolgcursus 1: je ongekende vermogens nog beter ontwikkelen


NLP Vervolgcursus 3: Met je ongekende vermogens je succes vergroten

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en actualiteiten.Afmelden