Spaans

Spaans leren
Wilt u Spaans leren, dan bent u van harte welkom voor een cursus Spaans aan de Volksuniversiteit Zwolle. Er zijn taalcursussen op verschillende niveaus, zowel voor beginners als gevorderden. De gebruikte lesmethodes richten zich sterk op spreekvaardigheid, maar ook theoretische aspecten zoals grammatica komen aan bod. Daarnaast is er aandacht voor de cultuur van Spanje en Latijns-Amerika.
 
Hoe zien de Spaanse lessen eruit? 
Uiteraard hangt dat af van welke cursus Spaans u volgt, maar alle lessen zijn erop gericht om zowel authentiek als modern Spaans te leren gebruiken in alledaagse situaties. Dat leert u aan de hand van praktijkgerichte oefeningen op het gebied van lezen, spreken en schrijven, in combinatie met de theorie uit het lesmateriaal.
 
Spaanse uitstapjes
Daarnaast organiseren de docenten ook regelmatig uitjes buiten de lessen om. Zo worden er Spaanse films bezocht en kunt u in het Taalcafé onder het genot van een hapje en een drankje uw Spaans oefenen met medecursisten en Spanjaarden. Ook prettig om te weten: al onze docenten Spaans zijn native speakers.
 
Spaans leren voor beginners en gevorderden
Zoals gezegd biedt de Volksuniversiteit Zwolle u de keuze uit verschillende cursussen Spaans:
 
1. Cursus Spaans voor Beginners (1): geschikt voor beginners zonder voorkennis die Spaans willen leren spreken, luisteren, schrijven en lezen. Ook geschikt als opfriscursus!
 
2.  Cursus Spaans voor Gevorderden (2): uitbreiding van de basiskennis die in de cursus Spaans 1 is opgedaan, met veel aandacht voor spreekvaardigheid en de Spaanse cultuur.
 
3.  Cursus Spaans voor Gevorderden (3): geschikt voor wie al minstens twee jaar Spaanse les heeft gevolgd, waarbij de spreekvaardigheid en woordenschat verder worden uitgebreid.
 
4.  Cursus Spaans Conversatie (1): hierbij wordt al het geleerde uit de voorgaande cursussen verder toegepast in praktische gesprekssituaties. 
 

Spaans Conversatie 1


Spaans voor Bedrijven


Spaans voor Beginners (1)


Spaans voor Gevorderden (2)


Spaans voor Gevorderden (3)

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en actualiteiten.Afmelden