Turks

Turks leren
Turks leren is voor veel cursisten een interessante uitdaging, die bovendien verrassend leuk blijkt te zijn. Het is namelijk een compleet andere taal, die dan ook tot een andere taalfamilie als de meeste andere Europese talen behoort. 
 
Maar hoewel de regels duidelijk anders zijn, is het Turks dankzij de regelmatige opbouw veel beter te leren dan velen denken. Helemaal tijdens de helder opgebouwde cursussen Turks van de Volksuniversiteit Zwolle.
 
Voor wie is de cursus Tuks bedoeld? 
Iedereen die Turks wil leren is welkom, er is geen specifieke voorkennis of opleidingsniveau vereist. De redenen om Turks te willen leren lopen daarnaast enorm uiteen. Bijvoorbeeld om u verstaanbaar te maken tijdens de vakantie, beter te communiceren met Turkse familie of vrienden of vanwege zakelijke doeleinden.
 
Wat leert u tijdens de cursus Turks? 
De cursus Turks richt zich met name op het ontwikkelen van uw spreek- en luistervaardigheid. Hierbij wordt de grammatica per onderwerp behandeld, met oefeningen en huiswerkopdrachten om de stof beter te leren beheersen. Naast de klassikale uitleg is er volop ruimte om met medecursisten verder te oefenen en zo samen te leren.
 
Turks leren voor beginners en gevorderden
De Volksuniversiteit biedt u de keuze uit twee verschillende cursussen Turks, afhankelijk van uw kennisniveau:
 
1. Cursus Turks Beginners (1): geschikt voor beginners zonder enige voorkennis, bedoeld om de basiskennis van de Turkse taal bij te brengen.
 
2.  Cursus Turks voor Gevorderden (2): verdere verdieping op o.a. het luisteren en spreken dat tijdens de cursus Turks 1 is geleerd, ook geschikt voor zij-instromers.
 
3.  Cursus Turks voor Gevorderden (3): geschikt voor cursisten die na de gevorderden (2) cursus nog een stap verder willen het beheren van hun turks.
 
 

Turks voor Beginners (1)


Turks voor Gevorderden (2)

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en actualiteiten.Afmelden