Yoga

Cursus Yoga
De meeste mensen kennen Yoga van houdingen doen, als een vorm van sport of fitness. Dit is geen Yoga. Yoga IS, om jezelf te ervaren en dat kan alleen in het NU, in dit moment.

Dit is het geheim van fysieke, mentale en emotionele gezondheid, eeuwen geleden al ontdekt door meditatieve yogi’s uit India.
 
Yoga, ontspanning en reduceren of managen van stress
Het is niet je leefstijl, werk, familie of situaties welke stress of andere fysieke & mentale klachten veroorzaken. Of je het nou stress, angst of boosheid noemt; in essentie is het jouw onvermogen om jouw lichaam, gedachten, emoties en energie te managen. Het gaat niet om het managen van stress of reduceren van klachten. In de kern gaat het erom dat je stress, fysieke en mentale klachten niet creëert. Vanuit je aard ben jij geen stress.
 
Wanneer jij een simpele yogic practise volgt, zul je merken dat de verschillende systemen in je lichaam, in zijn geheel, met een bepaald gemak en ontspanning zullen functioneren. Dan is er geen sprake van stress.
 
Cursus aanbod Yoga 
Wil je een Yoga cursus bij de Volksuniversiteit volgen, dan ben je welkom bij de Volksuniversiteit Zwolle. Een Yoga cursus voorbij alle stijlen, jijzelf  kent namelijk geen yogastijl. Simpele en krachtige methodes waarmee jij jouw lichaam en brein op een natuurlijke manier laat functioneren. Dat is in een staat van pure vrede en blijdschap! 
 
 

Op dit moment is er (nog) geen aanbod voor de rubriek : Yoga

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en actualiteiten.Afmelden