Zweeds

Zweeds leren
Zweden is –net als de andere Scandinavische landen- de laatste tien tot vijftien jaar steeds bekender geworden vanwege de misdaadliteratuur. Maar ook als vakantie- of emigratieland wordt Zweden steeds vaker ontdekt. Dan is het leuk om de taal te kunnen begrijpen en gebruiken.

Waarom Zweeds leren? 
Zweeds leren is handig voor op vakantie, maar natuurlijk ook op andere momenten wanneer u met anderstaligen wilt communiceren. Tijdens de cursussen die hier worden aangeboden, komen de verschillende aspecten van de taal aan bod: grammatica, spreek-, schrijf- en luistervaardigheid. Daarnaast is er ook ruimte voor cultuur.
 
Zweeds leren voor beginners en gevorderden
Aan de Volksuniversiteit Zwolle kunt u verschillende cursussen Zweeds volgen. Of u nu een beginner bent of al enige kennis van het Zweeds heeft, er is altijd een cursus die aansluit op uw niveau en wensen. Hieronder vindt u het complete aanbod van cursussen Zweeds in Zwolle:
 
1. Cursus Zweeds voor Beginners: In deze cursus wordt kennis gemaakt met het Zweeds. De nadruk zal op de grammatica liggen. Deze zal worden geoefend met opdrachten en spelletjes
 
2.  Cursus Zweeds voor Gevorderden (2): Deze cursus gaat verder waar de cursus Zweeds voor Beginners in cursusjaar 2016-2017 is gestopt.
 
3.  Cursus Zweeds voor Gevorderden (4): Deze cursus gaat verder waar de cursus Zweeds (3) in cursusjaar 2016-2017 is gestopt. 
 
Wanneer u meer informatie over de cursussen wilt ontvangen, kunt u contact met de docent opnemen via: zweeds@vuzwolle.nl

Zweeds voor Beginners


Zweeds voor Gevorderden (4)

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en actualiteiten.Afmelden