Volksuniversiteit Zwolle

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 20102

Ontdek Duits (online cursus)

Ontdek Duits (online cursus)
Cursuscode: 20102

In deze korte online cursus leer je jezelf presenteren, basis grammatica maar gaan we vooral veel praten. Om de spreekvaardigheid voldoende te kunnen oefenen werken we in kleine groepen. Na deze cusrsus kun je verder gaan met Duits voor beginners of conversatie Duits.

Maak op een leuke en makkelijke manier kennis met Duits op de Volksuniversiteit Zwolle. 
De live online cursussen hebben hetzelfde programma als de klassikale offline cursussen en trainingen maar vinden plaats in een virtuele lesomgeving.

Woensdag 28 oktober 2020
5 lessen van 1,5 uur , meerdere bijeenkomsten per week aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 85,50
Mw. (Astrid) Olijdam
20:30 - 22:00
Locatie: Online cursus (je krijgt een link) (klik hier voor de adresgegevens)
Cursus geannuleerd >
(Astrid) Olijdam
(Astrid) Olijdam
Astrid is docente Duits op een middelbare school en geeft daar les aan verschillende klassen en niveaus. Toen ze als meisje van 14 zelf voor het eerst Duits kreeg was ze meteen verkocht en vastbesloten om de taal zelf te leren. Zo gezegd, zo gedaan: ze heeft de lerarenopleiding Duits (Bachelor en Master) gedaan aan de Hogeschool Utrecht en tussendoor een paar maanden gestudeerd en stagegelopen in Wenen, Oostenrijk. Naast de taal zelf is Astrid erg geïnteresseerd in de Duitse cultuur en de mensen die de taal spreken. In 2019 kwam haar affiniteit met het Duits mooi samen met een nieuw ontdekte passie, namelijk zingen. Duitsland speelt immers al sinds jaar en dag een belangrijke rol in de ontwikkeling van de muziek en zo werd de cirkel weer rond. Om een taal te leren, vindt Astrid het belangrijk dat iedereen zich in de les veilig genoeg voelt om zich te uiten en om hulp te vragen. Het doel van elke les is dan ook dat elke deelnemer zijn eigen doelen op een gemoedelijke manier kan behalen. Duits leren doen we samen.