Volksuniversiteit Zwolle

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 20079

Ontdek Noors (online cursus)

Ontdek Noors (online cursus)
Cursuscode: 20079

In deze korte online cursus leer je jezelf presenteren, basis grammatica maar gaan we vooral veel praten. Om de spreekvaardigheid voldoende te kunnen oefenen werken we in kleine groepen. Na deze cusrsus kun je verder gaan met Noors 1.

Maak op een leuke en makkelijke manier kennis met het Noors op de Volksuniversiteit Zwolle. 
De live online cursussen hebben hetzelfde programma als de klassikale offline cursussen en trainingen maar vinden plaats in een virtuele lesomgeving.

 

Maandag 26 oktober 2020
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 189,00
Mw. M. (Marike) Blom - Scholten
20:30 - 22:00
Locatie: Online cursus (je krijgt een link) (klik hier voor de adresgegevens)
Cursus geannuleerd >
M. (Marike) Blom - Scholten
M. (Marike) Blom - Scholten
Hei! Jeg heter Marike Blom Scholten. Velkommen til mit profil. Hoi, Ik heet Marike, niet echt een Noorse naam, maar ik ben zowel Noorse als Nederlandse. Ik ben geboren in Oslo in 1986 en ben opgegroeid in zowel Noorwegen als in Nederland. Nu ik tegenwoordig in Nederland woon probeer ik elk jaar toch nog in Noorwegen te zijn. Als docent leer ik je graag de basis bij van de Noorse taal, maar nog meer laat ik je ook graag kennismaken met de cultuur! Ik deel graag mijn Noorse recepten met je of foto’s van het prachtige land en de nationale feestdagen. Ik kijk er naar uit om je te verwelkomen in mijn cursus. Naast docent Noors ben ik ook fulltime werkzaam op Hogeschool Windesheim als Internationale Studenten Recruiter en geef ik workshops communicatie vaardigheden aan jaar 1-4 op de internationale opleiding van Windesheim Honours College. Ook ben ik getrouwd en heb ik twee prachtige dochters die ik ook de Noorse taal nu leer.