Volksuniversiteit Zwolle

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 20148

Ontdek Turks

Ontdek Turks
Cursuscode: 20148

Doormiddel van de speciaal ontwikkelde boeken voor niet Turkstalige mensen wordt de cursus gegeven. 

Deze cursus is bedoeld voor mensen die geïnteresseerd zijn in het Turks, in Turkije gaan werken/ leven, Turkstalige kennissen hebben of naar Turkije op vakantie willen gaan.
Op twee niveaus wordt de cursus gegeven. Niveau 1 is bedoeld voor de beginners en niveau 2 voor de cursisten die al een basis hebben in de Turkse taal.  

Tijdens de lessen focussen we vooral op een snelle vooruitgang in je spreek- en luistervaardigheid en lees- en schrijfvaardigheid.  Wij geloven dat je succesvol een taal kunt leren door veel te oefenen. 

Aan het einde van de cursussen kun je eenvoudige conversaties uitvoeren in het dagelijks leven, teksten lezen begrijp en mailberichten/brieven schrijven. Net zo belangrijk als het resultaat vinden we het plezier dat je zult beleven aan het leerproces zelf.  

Maandag 19 oktober 2020
20 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 290,00
Dhr. (Alaeddin ) Akkuş
19:00 - 20:30
Locatie: CIBAP (klik hier voor de adresgegevens)
Cursus geannuleerd >
(Alaeddin ) Akkuş
(Alaeddin ) Akkuş
Eerder heb ik via de stichting ‘De IJssel’ in Deventer twee jaar en daarna op de volksuniversiteit in Zutphen ook twee jaar Turks gegeven aan volwassenen. Daarna organiseerde ik informatiebijeenkomsten voor de Turkstalige mensen met schoolgaande kinderen over het onderwijssysteem in Nederland. Momenteel ben ik bezig met het Rüya project (communicatie verbeteren tussen ouders en dochters) voor de Turkse meisjes en de Turkse schilderkunst (papier marmeren) Ebru. Daarnaast werk ik ook als ouderenadviseur bij diverse organisaties. Ik ben een echte bruggenbouwer en door mijn open houding naar anderen toe, zorg ik ervoor dat ik makkelijk benaderen ben.