Volksuniversiteit Zwolle

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 20145

Ontdek Zweeds (online cursus)

Ontdek Zweeds (online cursus)
Cursuscode: 20145

In deze korte online cursus leer je jezelf presenteren, basis grammatica maar gaan we vooral veel praten. Om de spreekvaardigheid voldoende te kunnen oefenen werken we in kleine groepen. Na deze cusrsus kun je verder gaan met Zweeds 1 of Zweeds basis.

Maak op een leuke en makkelijke manier kennis met Zweeds op de Volksuniversiteit Zwolle. 
De live online cursussen hebben hetzelfde programma als de klassikale offline cursussen en trainingen maar vinden plaats in een virtuele lesomgeving.

 

Donderdag 26 november 2020
5 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 85,50
Dhr. S. (Sander) Cox
19:00 - 20:30
Locatie: Online cursus (je krijgt een link) (klik hier voor de adresgegevens)
Cursus geannuleerd >
S. (Sander) Cox
S. (Sander) Cox
Hallo mijn naam is Sander Cox. Ik ben 33 jaar en kom uit Enter. Ik heb een uitwisselingsjaar in Zweden gedaan en later een tweede studie. In Groningen heb ik Nederlandse taal en cultuur gestudeerd en in Uppsala wiskunde en informatica. Ik vind het leuk om anderen iets te leren. Ik heb bijles gegeven tijdens mijn studententijd in Groningen en de basiscursus leraar Nederlands afgerond. Daarnaast heb ik Nederlands gegeven aan Duitse studenten die aan de Hanzehogeschool wilden gaan studeren en daarvoor een taaltoets moesten halen. Doordat ik bij elkaar ruim zes jaar in Zweden heb gewoond, is mijn Zweeds erg goed. Deze taalvaardigheid zou ik met heel veel plezier overdragen aan anderen. Een andere hobby van mij is pianospelen en daaruit voortvloeiend heb ik een paar jaar pianoles gegeven. Al met al ben ik dus veel bezig geweest met lesgeven. Een andere hobby van mij is nog bord- en kaartspellen.