Volksuniversiteit Zwolle

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 20078

Noors 1

Noors 1
Cursuscode: 20078

In de beginnerscursus Noors leer ik je de beginselen van het Noors, niveau A1 en A2. We nemen de basis door van de taal zodat je jezelf wegwijs kan maken, boodschappen kan doen, naar een restaurant kan gaan of je duidelijk maken terwijl je op vakantie bent.

Het bok Ny i Norge is niet verplicht maar kan een prettig handvat zijn tijdens de cursus en ook om prive zelf na te lezen. Ik zal zelf ook andere boeken van mijzelf meenemen, met name kinderboeken en kinderliedjes. Een leuke laagdrempelige manier maar ook handig om bepaalde woorden te herinneren.

Maandag 21 september 2020
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 210,00
Mw. M. (Marike) Blom - Scholten
Boek: Noors (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:30
Locatie: CIBAP (klik hier voor de adresgegevens)
M. (Marike) Blom - Scholten
M. (Marike) Blom - Scholten
Hei! Jeg heter Marike Blom Scholten. Velkommen til mit profil. Hoi, Ik heet Marike, niet echt een Noorse naam, maar ik ben zowel Noorse als Nederlandse. Ik ben geboren in Oslo in 1986 en ben opgegroeid in zowel Noorwegen als in Nederland. Nu ik tegenwoordig in Nederland woon probeer ik elk jaar toch nog in Noorwegen te zijn. Als docent leer ik je graag de basis bij van de Noorse taal, maar nog meer laat ik je ook graag kennismaken met de cultuur! Ik deel graag mijn Noorse recepten met je of foto’s van het prachtige land en de nationale feestdagen. Ik kijk er naar uit om je te verwelkomen in mijn cursus. Naast docent Noors ben ik ook fulltime werkzaam op Hogeschool Windesheim als Internationale Studenten Recruiter en geef ik workshops communicatie vaardigheden aan jaar 1-4 op de internationale opleiding van Windesheim Honours College. Ook ben ik getrouwd en heb ik twee prachtige dochters die ik ook de Noorse taal nu leer.